Ürünlerde Arama Yap:

Evlerinize Özgün Dokunuşlar Katan, Kalitede ve Şıklıkta Size Bakacak Tek Adres: Bakacak Mobilya!

Üye Ol Üye Girişi

Kilerli Ekmeklik Dolabı Beyaz

KİLERLİ Ekmeklik dolabı Beyaz Portmanto, dolap, çok amaçlı dolap, ekmeklik dolapları, takı dolapları, elbise dolapları, iki kapaklı dolaplar, çekmeceli dolaplar gibi çeşitli dolap türleri, ev ve ofis gibi farklı mekanlarda kullanılan fonksiyonel mobilyalar

Kilerli Ekmeklik Dolabı Beyaz
Kilerli Ekmeklik Dolabı Beyaz

Kilerli Ekmeklik Dolabı Beyaz

Fiyat & Ödeme & Teslimatꜜ
Telefon ya da whatsapp ile bize ulaşın ürün kodunu iletin güncel fiyatları, ödeme yöntemlerini öğrenin. Tüm ürünler İstanbul içi adres teslimi ücretsizdir.
Genel Bilgilerꜜ
KİLERLİ Ekmeklik dolabı Beyaz
Portmanto, dolap, çok amaçlı dolap, ekmeklik dolapları, takı dolapları, elbise dolapları, iki kapaklı dolaplar, çekmeceli dolaplar gibi çeşitli dolap türleri, ev ve ofis gibi farklı mekanlarda kullanılan fonksiyonel mobilyalar
Sipariş & Mesaj Yolla Facebook'ta Paylaş Facebook'ta paylaş
Bu sayfadaki ürün 2 kullanıcı değerlendirmesi ile 5,0 yıldız almıştır.
0530 591 08 44 0530 591 08 44 0530 591 08 44
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.

12375

Sizin için seçtiklerimiz

Dolaplar & Portmantolar

Portmanto, dolap, çok amaçlı dolap, ekmeklik dolapları, takı dolapları, elbise dolapları, iki kapaklı dolaplar, çekmeceli dolaplar gibi çeşitli dolap türleri, ev ve ofis gibi farklı mekanlarda kullanılan fonksiyonel mobilyalar.
Portmanto, giriş alanlarında kullanılarak giysilerin ve aksesuarların düzenli bir şekilde saklanmasını sağlar. Dolaplar, kıyafetlerin, eşyaların ve belgelerin organize edilmesinde büyük bir yardımcıdır. Çok amaçlı dolaplar ise farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli bölmeleri ve rafları ile çok yönlü kullanım sunar. Ekmeklik dolapları ise mutfaklarda ekmek ve unlu mamulleri muhafaza etmek için tasarlanmıştır. Takı dolapları, takıların düzenli ve güvenli bir şekilde saklanmasını sağlar ve aynı zamanda şık bir dekoratif öğe olabilir. Elbise dolapları, kıyafetlerin düzenli bir şekilde asılarak veya katlanarak muhafaza edilmesini sağlar. İki kapaklı dolaplar geniş depolama alanı sunarken, çekmeceli dolaplar ise küçük eşyaların düzenlenmesinde kolaylık sağlar. Dolaplar, mekanları düzenlemek ve eşyaları organize etmek için vazgeçilmez mobilyalardır.

Dolaplar & Portmantolar

Mesaj Yaz